Op zoek naar plagron batmix kweekschema?

 
plagron batmix kweekschema
 
Kweek Forum Toon onderwerp Kweekverslag: WANNES's' herijuana, KO kush, amnesia.
Verder ook zaken als veiligheid en voorzorgmaatregelen tegen overlast zijn van belang. de plagron batmix is een wormenmest variant. Nu ken ik toevallig een kweker die met zijn vele jaren ervaring op deze pure mix kweekt. Wormenmest zijn hoofdzakelijk organische voedingselementen en veel enzymen dus goed om op te kweken.
Login Cannabis Forum.
Platform batmix plagron voeding Binnen kweken vraag antwoord Wiet-Info.nl Forum.
Platform batmix plagron voeding. ik heb een vraag, ik wil een kweek beginnen op batmix van plagron. maar hoe zit het met de voeding zoals plagron terra grow en terra bloom moet je dat nog gewoon toevoegen? Geplaatst: 5 april 2017 1915.: Famed Member Moderator. In principe zou je geen grow nodig hebben. Maar bloom gaat je zeker nodig hebben. Er zit voor ongeveer voor 6 weken voeding in. Dus de eerste weken geen voeding geven. Geplaatst: 6 april 2017 1945.: Er bestaat een kweekschema van plagron, zo weet je hoeveel je mag toedienen per week.,
nog een laatste vraagje en dan gaan we van start! WietForum.
Nee als je met die Gold Label aarde gaat werken dan moet je direct voeden. Dat staat in hun kweekschema Van Goldlabel, en je moest volgens mij ook de EC in gaten houden, met Batmix van Plagron hoeft dat niet.
100% BIO Kweekschema Plagron vraag Binnen kweken vraag antwoord Wiet-Info.nl Forum.
100% BIO Kweekschema Plagron vraag. Vandaag de Plagron Alga Grow, Alga Bloom en Green Sensation binnengekregen als aanvulling op mijn Plagron Batmix aarde waarop ik nu kweek en meteen even het kweekschema bekeken. Alles helder en duidelijk uitgelegd, echter ik kweek vaak haze-soortjes die soms in geval van mijn G13 Haze bijvoorbeeld wel 15 weken kunnen bloeien.
Plagron Bat-mix 50ltr/zak EU Growshop.
Growshop Kweekmediums Grond producten Plagron Bat-mix 50ltr/zak. Plagron Bat-mix 50ltr/zak. Plagron Bat-mix is net als de light-mix opgebouwd uit verschillende veensoorten en vezel typen. Door de rijkelijke toevoeging van wormenmest en vleermuizenmest bevat deze aarde voldoende voeding voor de plant tijdens de gehele cyclus.

Contacteer ons