Resultaten voor stekken tent

 
stekken tent
 
Stekken maken zonder moeder CNNBS.nl.
Om stekken te maken heb je dus niet per se moederplanten nodig, maar wel een kleine extra kweekkast of tent om je stekken in te laten wortelen en te laten groeien onder 18 uur licht. Een kleine kweekkast ter grote van een keukenkastje is al voldoende.
Stekken Sets Raja Trading The Urban Garden Store.
Stekken set met 1500 Pluggen. Mammoth Neon Ballast 55 Watt TCL set. Mammoth Stekken set 2 x 75 Watt compleet. Mammoth Stekken set 2 x 36 Watt compleet. Mammoth Stekken set 2 x 55 Watt compleet. Raja Trading The Urban Garden Store.
Bekijk alle producten in Kweektenten EU Growshop.
Als je een serieuze stroom van stekken in je leven nodig hebt dan is de HomeLab 60 gewoon de baan. De vergrote footprint betekent het kan ook dubbel-u. EU Gardencenter prijs.: EU Gardencenter actieprijs.: HOMELAB 80 80x80x180cm. Een andere uitstekende moederplant kamer en veelzijdig genoeg voor stekken en vegetatieve ontwikkeling, de kweektent HomeLab 80.
Mezelf Van Stekken Voorzien WietForum.
Zet er 2 a 3 planten in de tent onder een 250W HPI/MH en dan gaat het helemaal goed komen. Wel moet je een klein onderkomen zoeken voor je gesneden stekken, een dp90 of klein kastje met een tl-pll armatuurtje werkt prima.

Maak er daarom nu gebruik van om hier de juiste tent te bestellen zodat je meteen kunt beginnen met kweken! Het is absoluut een hele leuke hobby waar je erg veel mee kunt bereiken! Ook de kinderen kunnen met de kweektent aan de slag, dus misschien voor jezelf een pro variant en voor de kinderen een budget lijn variant.

Contacteer ons